ANKARA / KEÇİÖREN - Vildan Nurettin Demirer İlkokulu

Vildan Nurettin Demirer İlkokulu

Kafkas Mah. Bağcılar Cad. No19 Bağlum Keçiören Ankara
Vizyon
İstiyoruz ki, Öğrencilerimiz özgürce düşünebilsin düşüncelerini özgürce ifade edebilsin. İstiyoruz ki, Bireysel farklılıkları ve yetenekleri göz önüne alan bir eğitim öğretim ortamı sağlansın. İstiyoruz ki, Ezberleyen değil araştıran,analiz eden,kendi kendine öğrenen bireyler yetişsin.
Misyon
İnanıyoruz ki, Öğrenciler bütün çalışmalarımızın temelidir. Öğrenci merkezli bir eğitim temel hedefimizdir. İnanıyoruz ki, Öğrenci, öğretmen ve veli arasında oluşturulan sevgi ve saygıya dayalı bir iletişim başarının anahtarıdır. İnanıyoruz ki, Farklı düşüncelere saygı duyan demokrasiyi özümsemiş bireyler, demokratik toplumun da oluşmasında temel oluşturacaktır
Başarılar
Uygulamalı Çevre Egitim Projesi "Çevre Konulu Bilgi Yarışması Ankara İli Üçüncülüğü" Ankara İli İstiklal Marşı Şiir Okuma Yarışması 2.’liği. Keçiören İlçesi 17. Bölge Okullar Arası Şiir Yarışması 1.’liği Özel Çağrı Okulları Proje Yarışması 2.’liği Haydi Kızlar Okula Kampanyası Çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Okulumuzun Ödüllendirilmesi 2007 yili OKS 17. Bölge birinciligi. Saglik Bakanligi ve Milli Egitim Bakanligi tarafindan yapilan denetim sonucunda 25.05.2009 Tarih 2009/1196 Sayili Sertifika ile 2 yil geçerli olmak üzere Beyaz Bayrak sahibidir. Il Milli Egitim Müdürlügümüz tarafindan yürütülen "Gelecege Enerjin Kalsin" projesinde 39 okul arasinda yer alarak sertifika almistir. Mavi Gök Yesil Bayrak Projesinde, Keçiören´de yesil bayrak almaya aday 20 okul arasinda yer almaktadir.
07.50-17.50
Otobüs ve dolmuş güzergahı üzerinde
Özel servis bulunmaktadır.
Okulumuz çevresinde 7000-10000 TL arası kiralık ev bulabilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay´a 16 Km. Ulus´a 13 Km. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK Keçiören´e 7 Km.